Pages

April 17, 2010

The new beginning

Vanhat merkinnät poistettu ja tästä lähin pidän tätä vaihtariblogina. Vaihtoon olisin lähdössä 2011 alussa. Jonnekkin päin Aasiaa olisi tarkoitus mennä.

Tän vuoden alussa hain AFSllä ja kävin haastattelussa tuossa helmikuussa. Ensi viikolla olis sit YFUn haastattelu ja Exploriukselta odottelen haastattelukutsua. Näillä näkymin oon lähdössä joko Expon kautta Japaniin tai YFUn kautta Etelä-Koreaan.


Tähän alkuun voisin esitellä itseni gallupin muodossa.

Nimesi, ikäsi/syntymäaikasi ja asuinpaikkasi?
○ Jaana, 16v maaliskuun 28. päivä oli synttärit, asun Lappeenrannassa.
Harrastuksesi?
○ Ennen tuli esimerkiksi pelattua koripalloa 7 vuotta, mutta lopetin sen vuosi sitten. Nykyään lähinnä lueskelen kirjoja, katson aasialaisia tv-draamoja ja datailen. Urheilu vähän jäänyt, mutta koulussa tykkään pelailla lentopalloa.
Musiikkimakusi?
○ Omistan last.fm tunnuksen. Sieltä näkee ja saa lisätä kaveriksi kans.
Koulu ja kielitaito?
○ Tällä hetkellä käyn 9. luokkaa ja syksyllä menen lukioon. Lempi aineeni on englanti, mutta jos opettajista ja tuntien mielenkiintoisuudesta katsotaan, niin sitten painotteinen liikunta. Kieliä olen opetellut nämä perus eli A-englannin ja B-ruotsin. Lisäksi sitten A-saksa ja kansalaisopistolla olen käynyt yhden kurssin japania. Tarkoitus olisi jatkaa syksyllä kakkos kurssille, jos sinne päin tulee vaihtoon lähdettyä.
Miksi vaihtoon?
○ Kai mulla aina on ollut joku tarve päästä valloittamaan maailmaan. Sen takia tuli vietettuä kuukausi Ruotissa leirillä jo 11-vuotiaana. Haluaisin myös oppia kunnolla jonkun erikoisemman kielen, siksi Aasiaan. Esim. Japani on myös kiinnostanut jo kolmos/nelos luokasta lähtien kiitos Saanan. Mulla ei myöskään ole mikään kiire valmistua lukiosta, koska tulevaisuudestani en tiedä vielä mitään. Vaihtarivuoden aikana toivon löytäväni itseni paremmin ja toivon sen avaavan minulle ovia tulevaisuuteen.
Mistä muualta löytää netissä?
○ Jo edellä mainitusta last.fm'stä. IRC-galleriasta, MySpacesta ja Twitteristä. Kysymyksia musta saa kysellä nimettömänä tai nimen kanssa Formspringissä. Muiltakin sivuilta minut löytää, mutta eiköhän tuossa nuo tärkeimmät. Facebookissa olen myös. Muilta sivuilta minut saattaa löytää nimimerkeillä Akane, Akanenn, Janzbuu tai Jansbuu. Muitakin kyllä on, mutta niitä en viitsi mainita. :D


Eiköhän siinä ollut. Kommentteihin ja formspringiin saa laittaa kysymyksiä ja kaveriksi saa kaikilla sivuilla lisätä. Enemmän kerron itsestäni myöhemmin ja eiköhän kirjoituksistani saa aika paljon selville.

Vaihtovuoteen on tosiaan aikaa vielä noin vuosi, mutta enköhän minä jotain kirjoittamista tänne blogiin keksi. Haku prosessista ja jokapäiväisestä elämästä jos ei muuten. :) Tulevaisuudessa osa merkinnöistä tulee olemaan englanniksi, mutta enpä usko että se ketään haittaa, right?

No comments:

Post a Comment